Skip links

Afspraak maken

Bedankt dat je een afspraak wilt maken!

Een afspraak kun je online maken door onderstaande stappen te doorlopen. Kies vervolgens de behandeling die je wilt en kies vervolgens een tijd en datum. Bij opmerkingen kun je aangeven wat jouw klacht is.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Zie ook de algemene voorwaarden voor eventuele annuleringskosten.

Mocht je er niet uitkomen of maak je toch liever persoonlijk een afspraak dan kun je telefonisch, via WhatsApp of e-mail contact opnemen.

Laden...

Mogelijke behandelingen

Revalidatietherapie: kies de therapie als je van je pijnklacht af wilt.

Vrijblijvend intakegesprek: We nemen vrijblijvend 15 minuten de tijd om de oorzaak van je pijnklacht te onderzoeken. Dit doen we aan de hand van een analyse en diverse testen. Tijdens deze sessie behandelen we kosteloos, zo ervaar je direct dat de behandeling de pijnklachten verminderen.

(Sport)Massage: kies hiervoor als je een massage wilt om spieren los te laten masseren.

Medisch groeps/personal training: Onze (revalidatie) trainingsprogramma’s van topniveau zijn erop gericht om in korte tijd de belastbaarheid van het lichaam te vergroten.

RPP Pijnvrij Programma: is erop gericht om mensen te helpen die chronische pijn of klachten ervaren als gevolg van stress en het onderdrukken van negatieve emoties.

Johan Spriensma
Johan Spriensma
2023-10-26
Ja, ja als je ouder wordt komen de gebreken.... maar gelukkig is er Rick die me weer snel op pad helpt. Beetje onorthodox af en toe - maar hé, het werkt.
Luc Branten
Luc Branten
2023-10-24
Geweldig! Behandelingen maken een degelijk verschil en de manier van betrokkenheid, meedenken en het plan van aanpak is verschillend tov andere plekken. Een geweldige vooruitgang voor lijf en hoofd. Met diverse team-leden en ikzelf geweest voor lijf-onderhoud, klachten en behoud. Top geholpen op een mooie locatie en fijne service!
Maaike Sonnemans
Maaike Sonnemans
2023-10-02
2 hernia's en een versleten rug. Zitten en liggen ging niet meer door de pijn. Via via bij rpp terechtgekomen. Ik was wat sceptisch (bang)maar hij heeft me helemaal op mn gemak gesteld. De pijn kwam vanuit mijn heup. Door zijn vakkundige kennis ben ik bijna weer de oude!! Peter
Dave Habraken
Dave Habraken
2023-10-02
Heb een fijne ervaring met RPP-Revalidatie, behandeld niet alleen de klacht maar ook de oorzaak, en legt daarbij alles duidelijk uit.
Joost Coppens
Joost Coppens
2023-09-29
Ik had tijdens sporten last van achillespeesklachten en na 2 sessies waren deze weg. Verder ga ik om de 6-10 weken naar RPP voor revisiemassage aan mijn lichaam. Helemaal super!
Rick Van Der Fluit
Rick Van Der Fluit
2023-09-26
Na een week van heel veel pijn en door de dokter geconstateerd dat ik spit had via m'n broer een behandeling gehad van Rick. Die was wel eens waar ook best pijnlijk maar verzachte de pijn wel degelijk.. Na veel rust en deze behandeling is de pijn zo goed als weg,wel ga ik nog meerdere behandeling nemen want die helse pijn wil ik niet nog eens meemaken.. zeer professionele behandeling en goed advies voor verdere genezing ..
Sanne vd Berg
Sanne vd Berg
2023-09-11
8 jaar geleden pijn gekregen in mijn bovenbeen en onderrug tijdens de zwangerschap; ischias. Helaas is dit niet vanzelf over gegaan en ben ik bij 6 specialisten geweest waar niks hielp. Zelfs enige tijd medicatie gehad. Inmiddels heb ik Rick gevonden via familieleden en ben ik eindelijk geholpen. Pijnvrij, na zoveel jaren! Rick kijkt op een andere manier naar de klacht en dat heeft mij super geholpen. Zeer tevreden en een absolute aanrader!
Lars Van De Haterd
Lars Van De Haterd
2023-09-08
Tijdens het sporten last gekregen van mijn onderrug. Toen ben ik een paar keer langs geweest voor een behandeling en nu ben ik klachten vrij. Super geholpen en zeer tevreden.
Moll Gestuurd Boren
Moll Gestuurd Boren
2023-09-06
Jij wilt toch ook dat je werknemers en collega's fit en gezond op de werkvloer staan? Dan moet je zorgen dat Rick daar onderdeel van is. Met zijn gouden handjes en bizar veel kennis van het menselijk lichaam helpt hij iedereen van pijnklachten af of zorgt er preventief voor dat je in nog betere conditie bent. Dit gaat veel verder dan een fysiotherapeut of chiropractor.
Richard Manders
Richard Manders
2023-08-10
Wekenlang met onderrugklachten rondgelopen en onder behandeling bij andere fysiotherapie. Na aanhoudende klachten zonder verbetering kwam ik bij Rick terecht, na 1 behandelingen was ik pijnvrij, klein beetje stijf nog. Na een 2e behandeling zo goed als klachtenvrij en kan weer gaan werken. Rick is no nonsens en to the point, een stevige aanpak maar zeer effectief. Een aanrader wat mij betreft.
This website uses cookies to improve your web experience.