Skip links

Chronischeklachten

Chronische klachten zoals hoofdpijn, overgewicht, depressieve gevoelens en beperkingen in sporten kunnen aanzienlijke gevolgen hebben voor uw dagelijks leven en welzijn. Het begrijpen van de onderliggende oorzaken, het verkennen van passende behandelingsopties en het ontwikkelen van strategieën om met deze langdurige klachten om te gaan, is van essentieel belang voor het bevorderen van een verbeterde levenskwaliteit.

De complexiteit en ernst van chronische klachten variëren sterk, waardoor professioneel advies noodzakelijk is voor een grondige diagnose en een op maat gemaakt behandelplan. Bij RPP Revalidatie zijn we toegewijd aan het begeleiden van individuen die kampen met chronische klachten, zoals hoofdpijn, overgewicht, depressieve gevoelens en beperkingen in sporten.

Behandelplan

Onze aanpak omvat niet alleen de behandeling van bestaande chronischeklachten, maar ook preventieve maatregelen om toekomstige problemen te voorkomen. Door middel van gespecialiseerde therapieën, oefeningen en advies over houding en levensstijl, helpen we u uw welzijn gezond te houden en het risico op klachten te verminderen.

Gratis intake

Vragen?

Begrijpelijk, we helpen je.

Tekst aanvullen

Een afspraak is snel en makkelijk te maken via het contactformulier, Whatsapp of om te bellen. Aan de eerste afspraak zijn geen kosten verbonden, we willen werken met personen die zich vertrouwt voelen bij RPP Revalidatie. Op basis van de gratis intake gaan we verdere stappen doorlopen.

Gratis intake

Tekst aanvullen

Johan Spriensma
Johan Spriensma
2023-10-26
Ja, ja als je ouder wordt komen de gebreken.... maar gelukkig is er Rick die me weer snel op pad helpt. Beetje onorthodox af en toe - maar hé, het werkt.
Luc Branten
Luc Branten
2023-10-24
Geweldig! Behandelingen maken een degelijk verschil en de manier van betrokkenheid, meedenken en het plan van aanpak is verschillend tov andere plekken. Een geweldige vooruitgang voor lijf en hoofd. Met diverse team-leden en ikzelf geweest voor lijf-onderhoud, klachten en behoud. Top geholpen op een mooie locatie en fijne service!
Maaike Sonnemans
Maaike Sonnemans
2023-10-02
2 hernia's en een versleten rug. Zitten en liggen ging niet meer door de pijn. Via via bij rpp terechtgekomen. Ik was wat sceptisch (bang)maar hij heeft me helemaal op mn gemak gesteld. De pijn kwam vanuit mijn heup. Door zijn vakkundige kennis ben ik bijna weer de oude!! Peter
Dave Habraken
Dave Habraken
2023-10-02
Heb een fijne ervaring met RPP-Revalidatie, behandeld niet alleen de klacht maar ook de oorzaak, en legt daarbij alles duidelijk uit.
Joost Coppens
Joost Coppens
2023-09-29
Ik had tijdens sporten last van achillespeesklachten en na 2 sessies waren deze weg. Verder ga ik om de 6-10 weken naar RPP voor revisiemassage aan mijn lichaam. Helemaal super!
Rick Van Der Fluit
Rick Van Der Fluit
2023-09-26
Na een week van heel veel pijn en door de dokter geconstateerd dat ik spit had via m'n broer een behandeling gehad van Rick. Die was wel eens waar ook best pijnlijk maar verzachte de pijn wel degelijk.. Na veel rust en deze behandeling is de pijn zo goed als weg,wel ga ik nog meerdere behandeling nemen want die helse pijn wil ik niet nog eens meemaken.. zeer professionele behandeling en goed advies voor verdere genezing ..
Sanne vd Berg
Sanne vd Berg
2023-09-11
8 jaar geleden pijn gekregen in mijn bovenbeen en onderrug tijdens de zwangerschap; ischias. Helaas is dit niet vanzelf over gegaan en ben ik bij 6 specialisten geweest waar niks hielp. Zelfs enige tijd medicatie gehad. Inmiddels heb ik Rick gevonden via familieleden en ben ik eindelijk geholpen. Pijnvrij, na zoveel jaren! Rick kijkt op een andere manier naar de klacht en dat heeft mij super geholpen. Zeer tevreden en een absolute aanrader!
Lars Van De Haterd
Lars Van De Haterd
2023-09-08
Tijdens het sporten last gekregen van mijn onderrug. Toen ben ik een paar keer langs geweest voor een behandeling en nu ben ik klachten vrij. Super geholpen en zeer tevreden.
Moll Gestuurd Boren
Moll Gestuurd Boren
2023-09-06
Jij wilt toch ook dat je werknemers en collega's fit en gezond op de werkvloer staan? Dan moet je zorgen dat Rick daar onderdeel van is. Met zijn gouden handjes en bizar veel kennis van het menselijk lichaam helpt hij iedereen van pijnklachten af of zorgt er preventief voor dat je in nog betere conditie bent. Dit gaat veel verder dan een fysiotherapeut of chiropractor.
Richard Manders
Richard Manders
2023-08-10
Wekenlang met onderrugklachten rondgelopen en onder behandeling bij andere fysiotherapie. Na aanhoudende klachten zonder verbetering kwam ik bij Rick terecht, na 1 behandelingen was ik pijnvrij, klein beetje stijf nog. Na een 2e behandeling zo goed als klachtenvrij en kan weer gaan werken. Rick is no nonsens en to the point, een stevige aanpak maar zeer effectief. Een aanrader wat mij betreft.
This website uses cookies to improve your web experience.