Skip links

Schouder/Nekklachten

Een pijnlijk en/of stijve nek, je kunt er gek van worden! Wat je ook doet, je hebt er last van. Waarschijnlijk slaap je er ook slecht van, waardoor je de hele dag vermoeid bent. En autorijden is eigenlijk ook niet verantwoord, want je kunt nauwelijks over je schouder kijken. Tijd om er iets aan te doen! Wij bieden een totaalaanpak voor nek en schouder klachten, die verder kijkt dan de plek waar je last van hebt, zodat de klachten snel en permanent worden opgelost. Welke nekproplemen behandelen wij zoal?

  • Stijve nek
  • Hoofdpijn
  • Uitstralende pijn naar de armen
  • Geblokkeerde nekwervels
  • Pijn tussen de schouderbladen
  • Tintelingen, zwakte of een zwaar/moe gevoel in de armen
  • Duizeligheidschouderpijn (chronisch of plotseling)
  • Slijmbeursontsteking
  • Peesontsteking
  • Stijve, pijnlijke schouder (zoals een frozen shoulder)
  • Klachten na een schouderoperatie, gescheurde pees of spier

De bron van je problemen is niet altijd de plek waar je pijn ervaart. Alles in je lijf is met elkaar verbonden en dus kunnen je klachten ergens anders zijn ontstaan, bijvoorbeeld in je schouder, rug of armen, borstbeen. Met gericht testen kunnen we vaststellen of spieren, gewrichten of zenuwen in het hele gebied wel optimaal samenwerken. Pas wanneer we dat hebben vastgesteld, starten we de behandeling.

Johan Spriensma
Johan Spriensma
2023-10-26
Ja, ja als je ouder wordt komen de gebreken.... maar gelukkig is er Rick die me weer snel op pad helpt. Beetje onorthodox af en toe - maar hé, het werkt.
Luc Branten
Luc Branten
2023-10-24
Geweldig! Behandelingen maken een degelijk verschil en de manier van betrokkenheid, meedenken en het plan van aanpak is verschillend tov andere plekken. Een geweldige vooruitgang voor lijf en hoofd. Met diverse team-leden en ikzelf geweest voor lijf-onderhoud, klachten en behoud. Top geholpen op een mooie locatie en fijne service!
Maaike Sonnemans
Maaike Sonnemans
2023-10-02
2 hernia's en een versleten rug. Zitten en liggen ging niet meer door de pijn. Via via bij rpp terechtgekomen. Ik was wat sceptisch (bang)maar hij heeft me helemaal op mn gemak gesteld. De pijn kwam vanuit mijn heup. Door zijn vakkundige kennis ben ik bijna weer de oude!! Peter
Dave Habraken
Dave Habraken
2023-10-02
Heb een fijne ervaring met RPP-Revalidatie, behandeld niet alleen de klacht maar ook de oorzaak, en legt daarbij alles duidelijk uit.
Joost Coppens
Joost Coppens
2023-09-29
Ik had tijdens sporten last van achillespeesklachten en na 2 sessies waren deze weg. Verder ga ik om de 6-10 weken naar RPP voor revisiemassage aan mijn lichaam. Helemaal super!
Rick Van Der Fluit
Rick Van Der Fluit
2023-09-26
Na een week van heel veel pijn en door de dokter geconstateerd dat ik spit had via m'n broer een behandeling gehad van Rick. Die was wel eens waar ook best pijnlijk maar verzachte de pijn wel degelijk.. Na veel rust en deze behandeling is de pijn zo goed als weg,wel ga ik nog meerdere behandeling nemen want die helse pijn wil ik niet nog eens meemaken.. zeer professionele behandeling en goed advies voor verdere genezing ..
Sanne vd Berg
Sanne vd Berg
2023-09-11
8 jaar geleden pijn gekregen in mijn bovenbeen en onderrug tijdens de zwangerschap; ischias. Helaas is dit niet vanzelf over gegaan en ben ik bij 6 specialisten geweest waar niks hielp. Zelfs enige tijd medicatie gehad. Inmiddels heb ik Rick gevonden via familieleden en ben ik eindelijk geholpen. Pijnvrij, na zoveel jaren! Rick kijkt op een andere manier naar de klacht en dat heeft mij super geholpen. Zeer tevreden en een absolute aanrader!
Lars Van De Haterd
Lars Van De Haterd
2023-09-08
Tijdens het sporten last gekregen van mijn onderrug. Toen ben ik een paar keer langs geweest voor een behandeling en nu ben ik klachten vrij. Super geholpen en zeer tevreden.
Moll Gestuurd Boren
Moll Gestuurd Boren
2023-09-06
Jij wilt toch ook dat je werknemers en collega's fit en gezond op de werkvloer staan? Dan moet je zorgen dat Rick daar onderdeel van is. Met zijn gouden handjes en bizar veel kennis van het menselijk lichaam helpt hij iedereen van pijnklachten af of zorgt er preventief voor dat je in nog betere conditie bent. Dit gaat veel verder dan een fysiotherapeut of chiropractor.
Richard Manders
Richard Manders
2023-08-10
Wekenlang met onderrugklachten rondgelopen en onder behandeling bij andere fysiotherapie. Na aanhoudende klachten zonder verbetering kwam ik bij Rick terecht, na 1 behandelingen was ik pijnvrij, klein beetje stijf nog. Na een 2e behandeling zo goed als klachtenvrij en kan weer gaan werken. Rick is no nonsens en to the point, een stevige aanpak maar zeer effectief. Een aanrader wat mij betreft.
This website uses cookies to improve your web experience.