Skip links

Afspraak

In een korte vrijblijvende afspraak willen we kennismaken met je en de klant kan kennismaken met onze methoidiek en werkwijze. De intake zal ongeveer 15 minuten van uw tijd in beslag nemen. Binnen het intake gesprek behandelen we ook een gratis pijncheck.

De kans is groot dat wij je kunnen helpen, maar we begrijpen ook dat je wellicht eerst vrijbijvend kennis wilt maken, zodat je kunt ontdekken of onze behandelmethode geschikt is om je klachten te bestrijden. Om die reden hebben wij de gratis pijncheck ontwikkeld, zodat je geheel vrijblijvend kunt ervaren wat wij voor je kunnen betekenen. De gratis pijncheck zal ongeveer 15 minuten van uw tijd in beslag nemen, op onze kosten.

De eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek en een bewegingsonderzoek. Eventueel volgt er een kortdurende behandeling. Uit het intake gesprek volgt een inventarisatie van uw klachten. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw hulpvraag.

Een afspraak kunt u maken via Whatsapp, het contactformulier of om ons telefonisch te benaderen.

De hoofdlocatie is gevestigd in Heesch. Daarnaast zijn we ook werkzaam op verschillende plekken in het land. Neem contact op om te kijken naar de mogelijkheden.

Afspraak

Nee, u heeft geen verwijzing van een arts nodig om in behandeling te komen bij RPP. U kunt zelf een therapeut uitzoeken op basis van de gratis intake. Bij een chronische aandoening is het wel noodzakelijk om een diagnose te stellen door een arts of specialist.

U kunt uw afspraak wijzigen door telefonisch of via de mail contact met ons op te nemen. Zie de contacten pagina voor de gegevens.

Behandelingen

Iedereen is zuinig op zijn/haar lichaam. Bij RPP houden wij daar uitsluitend rekening mee, waardoor iedere persoon in aanmerking komt voor een behandeling. Neem contact met ons op voor een gratis pijncheck.

Bij ons draait het om de meest effectieve aanpak door het behandelen van de oorzaak. Dat betekent dat RPP streeft naar het verhelpen van uw klachten. Wij zijn niet verbonden aan een maximaal aantal behandelingen, inmiddels ervaart 90% van de personen binnen één behandeling al verbetering.

Tijdens het onderzoek kan het zijn dat je gevraagd wordt om bepaalde kledingstukken uit te trekken, maar tijdens de behandelingen is het meestal mogelijk om je kleding aan te houden. Ons advies: draag bij klachten aan het bovenlichaam,- nek en schouder een hemd. Bij klachten aan het onderlichaam en lage rug doe je ons een plezier door een (korte) trainingsbroek te dragen. Draag bij voorkeur geen spijkerstof of gladde stof zoals een sportlegging.

De duur van een behandeling is afhankelijk van de klacht. Gemiddeld duurt een behandeling 30 tot 45 minuten.

We waarderen het enorm als u 5 minuten voor de afspraak aanwezig kunt zijn, de sessie start op de afgesproken tijd.

Daarnaast is het noodzakelijk om een handdoek mee te nemen en makkelijk zittende kleding te dragen. De auto kunt u parkeren op ons terrein, anders is langs de weg genoeg ruimte.

Bij RPP behandelen we meerde klachten, zoals:
– Rug;
– Heup;
– Schouder;
– Nek;
– Arm;
– Knie;
– Voet.

Bekijk de klachten pagina voor uitgebreide omschrijving per klacht

Voor hardnekkige of chronische klachten zijn meerdere behandelingen nodig, iedereen merkt al snel resultaten.Dat betekent voor u niet alleen dat u sneller van de pijn af bent, maar ook minder behandelingen en onnodige kosten. In samenwerking met specialisten zijn chronische klachten behandelbaar bij RPP. Neem contact met ons op voor een gratis intake en we nemen het proces samen door.

Orthopedische revalidatie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich richt op de behandeling en herstel van musculoskeletale aandoeningen, zoals gewrichts- en spierblessures, postoperatieve revalidatie en degeneratieve aandoeningen. Deze aanpak omvat gepersonaliseerde behandelplannen die zijn ontworpen om pijn te verminderen, de functie te herstellen en de mobiliteit te optimaliseren. Of het nu gaat om herstel na een operatie, behandeling van sportgerelateerde letsels, of het beheer van chronische aandoeningen, orthopedische revalidatie biedt een holistische benadering om patiënten te helpen weer op hun best te functioneren.

De duur van het proces is geheel afhankelijk van de soort klacht. Plan een gratis intake in en we onderzoeken de oorzaak.

De meeste klachten verhelpen we met fysieke behandeling waarbij we onze handen gebruiken om spier- zenuw, orgaan en gewrichtsfuncties snel te herstellen. Deze functies kunnen we vooraf testen met diverse testmethoden, zodat de oorzaak van de klachten snel wordt ontmaskerd.

Kosten

Het tarief voor een reguliere behandeling is €40,00 per consult. Een behandeling duurt 30-45 minuten en wordt doorgaans niet vergoed. Gemiddeld bezoekt een persoon ons vier keer met een frequentie van één per twee weken om de klachten te bestrijden.

Er is een kleine kans dat een (gedeelte) vergoed word door de zorgverzekering, maar ga er maar niet vanuit. Wanneer je letsel hebt opgelopen door toedoen van een ander is het meestal wel dat de verzekering (van de verantwoordelijke) je herstel en daarmee ook onze diensten zal vergoeden.

This website uses cookies to improve your web experience.